Modern & uitgebreid machinepark

Machinepark

Het modern uitgerust machinepark van B&L Sheet Metal Solutions bestaat uit:

  • Vlakbedlasers
  • Plooibanken
  • Ponsmachines
  • Lasapparatuur

Vlakbedlasers

We beschikken over vlakbedlasers met de nieuwe technieken voor professioneel en nauwkeurig lasersnijwerk. De maximale afmetingen van de metalen platen in de snijmachines zijn 3.000 x 1.500 mm.

Plooibanken

Voor het plooien van staal, RVS of aluminium plaatmateriaal gebruiken wij diverse LVD Toolcell plooibanken. Deze zijn volledig CNC aangestuurd met innovatieve programmeersoftware. De machines hebben een variabele gradenhoek instelling en plaatdikte instelling en door de automatische gereedschapswissel (ATC) worden foutmarges geminimaliseerd.

Ponsmachines

B&L Sheet Metal Solutions beschikt over een Punch Sheer Sort & Bend installatie met een lengte van 38 meter die ons in staat stelt om volautomatisch producten te ponsen en te buigen. Daardoor werken we sneller, efficiënter waardoor de kostprijs gedrukt wordt.

Lasapparatuur

In onze ferro en non-ferro lasafdelingen beschikken we over de modernste lasapparatuur, waaronder twee Valk Welding robots. We kunnen de meest uiteenlopende lassamenstellingen verzorgen en dit op een kostenefficiënte manier, zowel voor manuele als grotere series.

Offerte aanvragen

Om u snel onze beste offerte te bezorgen is het belangrijk dat we over juiste en complete gegevens beschikken.

Vraag direct aan