Bekijk de video
B & L sheet metal solutions

Moderne toeleverancier voor plaatwerk

B&L Sheet Metal Solutions is een modern uitgeruste toeleverancier voor metaalbewerking. Wij lasersnijden, ponsen, plooien en lassen metaal.

Met een doorgedreven automatisering, een modern uitgerust machinepark en heel wat vakkennis spelen wij in op de behoeftes van onze klanten uit diverse sectoren.
We beschikken over 4800m2 productieruimte en 300m2 kantoorruimte.

Ons certificaat

Modern uitgerust machinepark

We beschikken over diverse lasersnijmachines, ponsmachines, buigbanken, een Punch Sheer Sort & Bend installatie met een lengte van 38 meter en de modernste lasapparatuur, waaronder twee Valk Welding robots. We kunnen de meest uiteenlopende projecten aan.

Doorgedreven automatisering

In onze ultramoderne buigafdeling worden de digitale files van onze klanten automatisch omgezet naar buigprogramma's en worden de machines automatisch ingesteld. Hierdoor worden de instelkosten en alle voorbereidende kosten tot een minimum herleid.

Convenience voor onze klanten

Door te investeren in innovatieve technologieeën en de modernste machines kunnen wij ons proces makkelijker laten aansluiten bij uw productieproces en herleiden we foutmarges tot een minimum. Kleinere series worden even efficiënt gemaakt als grotere series.

Kwaliteit & innovatie

B&L is een plaatbewerker, we zijn actief in een conservatieve branche. Vernieuwing staat echter meer dan ooit centraal en ook in onze sector is innovatief denken een vereiste. We streven naar perfectie en vernieuwing en gaan voor de hoogste kwaliteitsnormen.

B&L Plug-in

U hebt in uw bedrijf een eigen afdeling waar men kan lasersnijden, ponsen en plooien maar u wil soms sneller kunnen schakelen?

Zet B&L Sheet Metal Solutions in als verlengstuk van uw organisatie. Wij beschikken over geavanceerde machines die grote volumes kunnen verwerken en over een grote voorraad aan materiaalsoorten zoals staal, RVS en aluminium. Zo kan u sneller schakelen en inspelen op de noden van uw klanten.

Bekijk onze plug in mogelijkheden

Onze diensten

Op onze volautomatische lasersnijmachines, computergestuurde ponsmachines en hoogtechnologische CNC plooimachines verwerkt en bewerkt B&L Sheet Metal Solutions dagelijks platen van warm- of koudgewalst staal, roestvrij staal en aluminium in diverse maten.

Metalen

B&L verwerkt en bewerkt plaatmateriaal in verschillende metalen:

Staal RVS Aluminium

Offerte aanvragen

Om u snel onze beste offerte te bezorgen is het belangrijk dat we over juiste en complete gegevens beschikken.

Vraag direct aan