Innovaties bij B&L

Automatisatie

Ons doel is om onze klanten de beste prijs en snelste oplevertermijn te geven. Om dit te bereiken moet onze industrie verregaand digitaliseren. En dat is waar B&L Sheet Metal Solutions volop voor gaat: wij worden een smart factory!

B&L wordt smart factory

Onze sector staat voor heel wat uitdagingen. We moeten kleine reeksen betaalbaar houden en tegelijkertijd grote volumes halen. We dienen een efficiënte administratie te voeren, worden verwacht duurzaam te ondernemen en moeten topkwaliteit garanderen. Onze klanten vragen steeds vaker om maatwerk en snelle levering tegen scherpe prijzen. Om aan deze eisen te voldoen, moet onze industrie verregaand digitaliseren. En dat is waar B&L Sheet Metal Solutions volop voor gaat: wij worden een smart factory!

We gaan voor een doorgedreven automatisering waarbij ook handling en bewerking van plaatmateriaal wordt aangepakt en geoptimaliseerd. Alleen zo kunnen we onze klanten de convenience en snelheid bieden waarnaar ze op zoek zijn.

We investeren in intelligente software en koppelen deze met onze plaatwerk procesketen: van bestelling voor een plaatwerkdeel via constructie en productie tot en met de oplevering. Alle machines communiceren met elkaar, alle aspecten in het hele proces (bestelling, planning, levering, facturatie) worden niet alleen op elkaar afgestemd, maar ook op het proces van onze klanten.

Natuurlijk pakken we dit stap voor stap aan. Over de stappen die we in dit traject nemen, communiceren we via onze blog en onze sociale mediakanalen. Zo kan u onze groei mee volgen.

We geloven erg in die combinatie van de nieuwe productiemiddelen zoals robots, intelligente software, data en het internet. Niet alleen om onze klanten tevreden te stellen, maar ook om het werk van onze operatoren te vergemakkelijken en om fouten te vermijden.

Het is niet makkelijk om goede vakmensen te vinden. Door ook in hen te investeren en in een "state-of-the-art" productieapparaat en duurzame productieprocessen maken we B&L Sheet Metal Solutions wendbaar en futureproof!

 

Contacteer ons

Offerte aanvragen

Om u snel onze beste offerte te bezorgen is het belangrijk dat we over juiste en complete gegevens beschikken.

Vraag direct aan