Wat u mag verwachten

Service

  • Doorgedreven automatisering
  • Convenience voor onze klanten
  • Kwaliteit & innovatie

Service

Doorgedreven automatisering

B&L Sheet Metal Solutions heeft de stap gezet naar Smart Bending. In onze ultramoderne buigafdeling worden de digitale files van onze klanten automatisch omgezet naar buigprogramma's en worden de machines automatisch ingesteld. Hierdoor worden de instelkosten en alle voorbereidende kosten tot een minimum herleid.

Convenience voor onze klanten

Sneller, beter en goedkoper. Dat is waar de markt naar op zoek gaat. Door te investeren in innovatieve technologieën en de modernste machines kunnen we ons proces makkelijker laten aansluiten bij het productieproces van onze klanten en herleiden we foutmarges tot een minimum.

Dankzij ons hoogwaardige digitale proces kunnen wij snel en efficiënt werken voor een optimaal eindresultaat.

Kleinere series worden even efficiënt gemaakt als grotere series.

B&L levert op maat van onze klanten. We beschikken daartoe over een eigen wagenpark. Naast levering is het ook mogelijk om een bestelling af te halen.

Kwaliteit & innovatie

B&L is een plaatbewerker, we zijn actief in een conservatieve branche. Vernieuwing staat echter meer dan ooit centraal, ook in onze sector is innovatief denken een vereiste. We streven naar perfectie en vernieuwing en gaan voor de hoogste kwaliteitsnormen.

B&L Sheet Metal Solutions voldoet aan de EN-1090 norm en beschikt over een gecertificeerd FPC (Factory Production Control) systeem. Wij leveren desgewenst producten met CE-Markering conform NEN-EN 1090 tot en met executieklasse 2+.

Contacteer ons voor meer informatie

Offerte aanvragen

Om u snel onze beste offerte te bezorgen is het belangrijk dat we over juiste en complete gegevens beschikken.

Vraag direct aan