Veelgestelde vragen

1. Welke lasersnijmachines heeft B&L

B&L Sheet Metal Solutions beschikt over twee lasersnijmachines: een Finn power L6, 4KW met lineaire motoren en een Finn power L6, 5KW met lineaire motoren.

3 Personen vonden dit nuttig

2. Welke materialen kan B&L lasersnijden?

In ons modern machinepark kunnen wij staal (plaatdikte 0,8-20 mm), RVS (plaatdikte 0,5-12 mm) en aluminium (plaatdikte 1-8 mm) op maat lasersnijden.

3 Personen vonden dit nuttig

3. Wat zijn de voordelen van lasersnijden door B&L?

Door toepassing van de laatste nieuwe technologieën zijn we in staat om zeer snel en precies te snijden. Al onze machines zijn uitgerust met een automatische belading- en ontladings systemen wat maakt dat man arm produceren. 

2 Personen vonden dit nuttig

4. Welke plooibanken heeft B&L?

We beschikken over diverse E-brake plooibanken van Safan en over een Toolcel van LVD. We zijn dus perfect uitgerust om zowel kleine als grotere series te verwerken aan gunstige tarieven.

5. Welke materialen kan B&L plooien?

In ons modern machinepark kunnen wij staal (plaatdikte tot 8 mm), RVS (plaatdikte tot 6 mm) en aluminium (plaatdikte tot 8 mm) op maat plooien.

6. Wat zijn de voordelen van plooien door B&L?

Door de hoge mate van automatisatie en de beschikbaarheid van verschillende plooibanken zijn we bij B&L Sheet Metal Solutions in staat om snel en accuraat te buigen. Dit zowel voor enkele stuks als voor grotere serieproducties.

7. Welke lasapparatuur heeft B&L?

Wij beschikken over divers MIG, MAG en TIG lasposten die verdeeld zijn over twee separate lasafdelingen: een lashal voor roestvrijstaal en aluminium enerzijds, en een lashal voor staal anderzijds.

Om onze manuele lascompetenties kracht bij te zetten beschikken we tevens over twee Valk Welding lasrobotinstallaties die uitgerust zijn met vrij programmeerbare lasmanipulatoren.

1 Persoon vond dit nuttig

8. Welke materialen kan B&L lassen?

In ons modern machinepark kunnen wij staal, RVS en aluminium op maat lassen.

9. Wat zijn de voordelen van lassen door B&L?

Door onze doorgedreven vakkennis en onze jarenlange ervaring op het gebied van lassen is B&L Sheet Metal Solutions dé geschikte partner voor al uw laswerken.

1 Persoon vond dit nuttig

10. Wat zijn de voordelen van RVS?

Roestvast staal, ook wel roestvrij staal of RVS genoemd, is een veredeld metaal en bestaat uit een legering van hoofdzakelijk ijzer, chroom, nikkel en koolstof. In vele omstandigheden is RVS bestand tegen corrosie. Het is een sterk metaal dat goed kan worden bewerkt.

B&L heeft verschillende roestvrij staalsoorten op voorraad. In ons modern machinepark kan u RVS op maat laten lasersnijden, plooien, ponsen en buigen.

3 Personen vonden dit nuttig

11. Wat zijn de voordelen van aluminium?

Aluminium is een sterk metaal en licht van gewicht. Daardoor kunnen aanzienlijke gewichtsbesparingen gerealiseerd worden. Aluminium is corrosiebestendig, vrij makkelijk bewerkbaar en een goede geleider van elektriciteit en warmte.

B&L kan aluminium plaatmateriaal op maat lasersnijden, plooien, ponsen en buigen.

1 Persoon vond dit nuttig

12. Wat zijn de voordelen van staal?

Staal is een verzamelnaam voor ijzer-koolstoflegeringen. Afhankelijk van de verschillende legeringen met deze elementen, en vaak ook met andere bestanddelen, zijn er verschillende soorten staal beschikbaar en verschillende toepassingen mogelijk. Staal is sterk, makkelijk te bewerken en 100 procent recycleerbaar. Door de grote keuze erin is het een veel gebruikt constructiemateriaal.

In haar hoogwaardig machinepark snijdt B&L staal op maat. Naast het lasersnijden van staal kunnen wij plaatmateriaal ook buigen, ponsen en lassen.

1 Persoon vond dit nuttig

B & L SHEET METAL SOLUTIONS

Contactgegevens

Lodewijk de Raetstraat 3
3920 Lommel
België

+32 11 66 08 50
sales@b-en-l.be

BE 0871 956 754

Uw vraag niet gevonden?

Het antwoord op uw vraag niet gevonden? Contacteer ons via bovenstaande coördinaten, of stel ze nu online.

Stel je vraag

Offerte aanvragen

Om u snel onze beste offerte te bezorgen is het belangrijk dat we over juiste en complete gegevens beschikken.

Vraag direct aan